Sponsoriksi Kumpulan Speksille?

Sponsoriksi Kumpulan Speksille?

Mikä?
Kumpulan Speksi ry on Helsingin yliopiston matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoista koostuva järjestö. Tuotamme lukuvuosittain musiikilla, tanssilla ja improvisaatiolla höystetyn teatteriesityksen, jossa kaikki käsikirjoituksesta lavasteisiin on opiskelijoidemme itse tekemää.

Yleisömme koostuu pääosin 18-34 vuotiaista nuorista aikuisista ja matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoista. Sponsorina sinulla on siis mahdollisuus tavoittaa nuoria ja/tai tietyn alan opiskelijoita ja myös tukea kulttuuria sekä opiskelijoiden harrastustoimintaa!

Meidän unelmamme on tavoittaa entistäkin suurempi yleisö ja meidän sponsorinamme te voitte olla meille avuksi!

Sponsoreille tarjoamme mainospaikkoja:
– käsiohjelmissa ja julisteissa
– sosiaalisen median kanavillamme ja nettisivuillamme

Voit sponsoroida meitä myös materiaalituen kautta tai voimme räätälöidä teille oman sponsorointitavan. Jos teillä on idea, voitte kertoa siitä meille ja katsotaan, millainen diili saadaan aikaan! Kaikki hinnat ovat neuvoteltavissa. Olemme avoimia kaikenlaisille yhteistyöehdotuksille, joten olkaa rohkeasti yhteydessä!

Kumpulan Speksissä on aktiivisia jäseniä 150 ja esitysten kautta on tavoitettu jopa yli 650 ihmistä jäsenistön ulkopuolelta. Instagramin kautta tavoitamme erityisesti 18-34-vuotiaita. Kaiken kaikkiaan matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa on 5611 opiskelijaa (2022).

Jos haluatte kuulla meistä lisää, kerromme mielellämme. Ottakaa yhteyttä ja tuumataan yhdessä, miten voisimme olla toisillemme avuksi ja hyödyksi!

Yhteydenotot:
[email protected]

Speksin hallitus
[email protected]

Speksin tuotantotiimi
[email protected]

Facebook Kumpulan Speksi

Instagram @kumpulanspeksi

Päivitetty 19.6.2023