Kerhot

Kerhot

Improkerho

Kumpulan Speksi järjestää improvisaatioteatterikerhoa, johon ovat tervetulleita kaikki Kumpulan opiskelijat osaamistasosta riippumatta! Improkerhossa tehdään harjoitteita, joissa osallistujat pääsevät turvallisessa ympäristössä kehittämään esiintymistaitojaan, sosiaalisia kykyjään ja spontaaniutta. Improkerho on mitä mainioin tapa siirtää ajatukset hetkeksi pois opinnoista ja samalla tutustua kumpulalaisiin poikkitieteellisesti! Lisäksi improkerho tarjoaa oivat eväät näyttelijäcastingeihin, mikäli haluat speksiin näyttelijäksi. Improkerho kokoontuu kesällä ulkotiloissa noin kerran viikossa riippuen kysynnästä ja vetäjiemme ehtimisestä. Aikaisempaa näyttelytaustaa ei vaadita, ja olet tervetullut vaikket haluaisikaan speksiin näyttelijäksi!

Improkerhon toiminnasta ja tapaamisista tiedotetaan Telegram-kanavalla, jonne voit pyytää linkkiä lähettämällä meille viestiä osoitteeseen [email protected] Tervetuloa mukaan improilemaan!

Tanssikerho

Kumpulan Speksi järjestää myös tanssikerhoa, johon ovat tervetulleita kaikentasoiset tanssijat. Tanssikerhon treenit ovat kerran viikossa, ja niissä saa käydä vapaasti sitoutumatta mihinkään. Tanssikerhossa käydään läpi tanssitekniikkaa sekä tehdään koreografioita kaikenlaisista tanssityyleistä hiphopista salsaan. Tanssikerhossa pääsee säännöllisen epäsäännöllisesti esiintymään erilaisissa tilaisuuksissa, joten tanssikerholaiset saavat mahdollisuuden myös esiintymiseen!

Syksyn kausi alkoi elokuussa. Lisäinfo treeneistä tanssikerhon Telegram-kanavalla. Linkin kanavalle saat lähettämällä viestiä osoitteeseen [email protected] Tervetuloa tanssimaan!

Updated: 13th of August 2022