Improkerho alkaa taas!

Improkerho alkaa taas!

Jos olet kiinnostunut näyttelemisestä ja/tai improvisaatiosta, tai tahdot haastaa itseäsi ilmaisutaidon keinoin, tule kokeilemaan miltä olo tuntuu Kumpulan Speksin improkerhossa! Aiempaa kokemusta improsta ei vaadita. Impron kokeileminen on erityisesti kannattavaa niille, jotka pohtivat näyttelijäksi hakemista ensi vuoden produktioon.

Impro eli improvisaatioteatteri tarkoittaa näyttelemistä ilman käsikirjoitusta, eli näyttelijät luovat kohtaukset ja tapahtumat kohtausten aikana. Impro kehittää ilmaisutaitoa ja itsevarmuutta ja ennen kaikkea on hauskaa! Improkerhossa tehdään erilaisia pieniä harjoitteita ja luodaan isompia kohtauksia eri tekniikoin.

Improkerhon toiminta palaa kesätauolta säännöllisen epäsäännöllisiin kuvioihinsa. Ensimmäisen kerran improillaan torstaina 19.9. klo 17:00-19:00 Kumpulan kampuksen Exactumin luokassa A118. Jatkossa tulevista improista kerrotaan improkerhon WhatsApp-ryhmässä. Jos tahdot ryhmään muttet pääse vielä torstaina paikalle, laita viestiä osoitteeseen [email protected].

Nähdään improssa!
Lämpimin terveisin
Kumpulan Speksin improvastaava