Jos tunnet näyttämön vetovoiman tai haluat loikata tuntemattomaan, hae näyttelijäksi tai tanssijaksi Kumpulan Speksiin!

Jos tunnet näyttämön vetovoiman tai haluat loikata tuntemattomaan, hae näyttelijäksi tai tanssijaksi Kumpulan Speksiin!

Hae tanssijaksi Kumpulan Speksiin!

Toivotamme tervetulleeksi niin kokeneet kuin aloittelevatkin tanssijat. Speksissä pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia tanssilajeja!

Tutustumiskertoja järjestetään kaksi Kumpulan Unisportilla:
Torstaina 10.10. klo 20.45-22.15 ja
Maanantaina 14.10. klo 20.45-22.15 

Tulethan molemmille kerroille, jos vain suinkin pääset. Tutustumiskerroilla pääset tapaamaan Kumpulan Speksin tanssivastaavat ja kuulemaan lisää produktion kulusta. Samalla voit esittää kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Mukaasi tarvitset joustavat vaatteet ja juomapullon.

Ilmoittaudu etukäteen osoitteeseen [email protected] ja kerro samalla tanssitaustastasi. Jos et mitenkään pääse kummallekaan tutustumiskerralle, mutta pääset jatkossa tunneille, kerro myös siitä viestissä.

Tanssiharjoitukset jatkuvat säännöllisesti 2-4 kertaa viikossa, joten motivaatio on kaikista tärkein kriteerimme! Tule kokeilemaan, jos kiinnostuit edes vähäsen. Sitoutumista ei vaadita heti aluksi. Tanssiminen on hyvää vastapainoa opiskeluille! 🙂

Tarvitsemme myös koreografeja sovittamaan tansseja biiseille. Jos kiinnostuit, tule Kumpulan Unisportille puoli tuntia ennen tutustumiskerran alkua torstaina 10.10. klo 20.15. Pidämme koreografien infotilaisuuden aulan sohvilla. Jos et pääse paikalle, mutta haluat koreografiksi, laita meille viestiä!

Hae näyttelijäksi Kumpulan Speksiin!

Näyttelijöiltä ei vaadita ennakkotaitoja, vaan tärkeintä on tekemisen meininki ja hauskanpito. Vaadimme sitoutumista koko produktion ajaksi. Näyttelijätreenejä on noin kolme kertaa viikossa ja näytökset ovat huhtikuussa 2020 Teatteri Forumissa!

Järjestämme kaksi erillistä casting-tilaisuutta Wilhelmsson-salissa Uudessa Ylioppilastalossa. Riittää, että pääset toiseen. Ajankohdat ovat:
Lauantaina 26.10. klo 13
Maanantaina 28.10. klo 17

Ilmoittaudu etukäteen sähköpostilla osoitteeseen [email protected] ja kerro viestissä kumpaan tilaisuuteen olet osallistumassa. Castingeihin kannattaa varata aikaa noin 1-2 tuntia.

Ohjaajan terveiset castingeihin:

Moikka!

Mahtavaa, että olet kiinnostunut näyttelemisestä! Viime vuonna olin Kumpulan Speksissä näyttelemässä ensimmäistä kertaani, ja se oli suurenmoinen kokemus. Improvisaatiosta ja näyttelemisestä oppii asioita, joita voi hyödyntää jatkuvasti omassa elämässään; kuten läsnäoloa, hyväksymistä ja ilmaisua. Näitä ei luennoilla käsitellä. Kaiken kukkuraksi tutustuin mahtaviin ihmisiin!

Castingeissa teemme seuraavaa:

Aloitamme matalan kynnyksen improvisaatiolla, jonka tarkoituksena on tutustua muihin hakijoihin. Jatkamme tanssimalla. Huomaa, että tämä ei ole testi. Ota rennosti, älä laske askeleita vaan anna mennä.

Sitten hakijat esittävät monologin. Monologi voi olla mistä tahansa esim. kirjasta, elokuvasta tai vaikkapa omasta päästä! Harjoittele se ulkoa, lunttilaput ovat sallittuja, mutta eivät suositeltuja. Saat esittää monologin haluamallasi tavalla. Suositeltu pituus on 1-2 minuuttia.

Lopuksi meillä on vapaaehtoinen lauluosuus. Pääroolit ovat tyypillisesti laulullisia, mutta laulamattomuus ei tarkoita, ettei ole mahdollisuutta rooliin. Aina on rooleja, joissa ei lauleta. Kuitenkin Speksin hienoimpia puolia on epämukavuusalueen kohtaaminen, joten kannustamme laulamaan, vaikka se ei tunnu omalta, sillä ken tietää ehkä sinussa on tähti odottamassa lentoaan.

Ota mukaan mukavat vaatteet, vettä ja runsaasti positiivista asennetta, sillä se ratkaisee paikkasi Kumpulan Speksissä!

Nähdään Wilhelmsson-salissa!
Markus Tervo
Kumpulan Speksin ohjaaja