2020 Produktio – Maailmanlopun lastentarha

2020 Produktio – Maailmanlopun lastentarha

Kumpulan Speksin hallitus on raskain mielin päättänyt perua produktion esitykset keväältä 2020.

Koronavirusepidemia alkoi puhuttaa produktion sisällä jo maaliskuun alkupuolella. Itse kukin oli aluksi toiveikas, mutta tilanteen vakavuus realisoitui nopeasti. Olimme alusta alkaen huolissamme niin produktiolaistemme kuin heidän lähipiireihinsä kuuluvien terveydestä. Kuitenkin, koska olemme hyvin pieni järjestö, oli meidän punnittava tarkkaan, mitä vaikutuksia näytösten siirtämisellä olisi järjestömme taloudelle. Kartoitimme myös produktiolaisten ajatuksia tilanteesta anonyymillä kyselyllä, eikä yksikään vastanneista puoltanut esitysten järjestämistä tänä keväänä.

Kumpulan Speksille vastuullisuus, yhdenvertaisuus ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä arvoja. Produktiovastaavat ja speksin hallitus päättivät yksimielisesti produktion siirtämisestä jo heti pari päivää ensimmäisten kokoontumisrajoitusten jälkeen, mutta jouduimme valitettavasti lykkäämään virallista tiedottamista peruutuksesta ollaksemme varmoja siitä, että toimimme juridisesti oikein.

Nyt selvitämme tilanteen vaikutuksia järjestömme talouteen ja mahdollisuutta siirtää esitykset lähitulevaisuuteen. Lupaamme tiedottaa jatkosta heti, kun tiedämme lisää. Maailmanlopun lastentarhan bunkkeri näkee vielä päivänvalon.

Pitäkää itsenne ja läheisenne terveinä,
❤️:llä Kumpulan Speksi ry:n hallitus