Impro- ja tanssikerho kesällä

Impro- ja tanssikerho kesällä

Kumpulan Speksin näytökset ovat tältä vuodelta ohi, mutta toiminta jatkuu läpi kesän! Tervetuloa impro- tai tanssikerhoomme virkistäytymään myös kesän aikana.

Improkerho:

Improkerhossa teemme harjoitteita, jotka kehittävät esiintymistaitoja ja sosiaalisen kanssakäymisen kykyjä. Saat myös mieltäsi painavat opintomurheet taatusti pois mielestäsi, sillä improkerho on kaikkea muuta kuin kurttuotsaista täsmällisyyttä! Improssa ei voi epäonnistua.

Improkerho on mainio tapa päästä tutustumaan speksiporukkaan ja se antaa erinomaiset valmiudet seuraavan produktion castingeihin. Aikaisempaa näyttelytaustaa ei vaadita, ja olet tervetullut vaikket haluaisikaan speksiin näyttelijäksi! Osallistuminen ei myöskään velvoita sinua mihinkään, eikä maksa mitään.

Lisää tietoa kerhoista ja muusta speksin kesän toiminnasta löydät facebook-sivultamme. Improkerholla on myös oma kaikille avoin facebook-ryhmä, johon kannattaa ehdottomasti liittyä, mikäli esittävä taide kiinnostaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *